Diensten

  1. Home
  2. Diensten

Ik wil groene stroom

Wat goed dat u kiest voor groene stroom. Hierbij draagt u een steentje bij aan het verbeteren van ons milieu. Vink simpelweg de button aan met groene stroom en u zult alleen aanbiedingen krijgen van alle energieleveranciers die enkel en alleen 100% groene stroom leveren.

Omdat wij het belangrijk vinden dat duurzaam niet duur hoeft te zijn, sorteren wij in het aanbod dat wij u kunnen doen, de energieleveranciers met de goedkoopste groene stroom van boven naar beneden. Zo ziet u in één opslag welke energieleverancier het best bij u past.

Ik wil minder betalen

Wij snappen volkomen dat je momenteel gewoon minder wilt betalen. Wie wilt dit nou niet? Het leven is al duur zat en met de nieuwe wetgeving op komst waarin iedereen er op achteruitgaat is het mooi dat jij op je energiezaken kan besparen. Overstappen is 9 van de 10 keer het beste om te besparen.

Omdat wij op basis van uw gegevens het meest persoonlijke aanbod kunnen doen is het heel overzichtelijk en makkelijk om te achterhalen welke energieleverancier nou daadwerkelijk het voordeligst is op uw adres. Wie is het voordeligst bij u in de regio? Laat uw gegevens achter en wij zeggen het u!

Ik ben een ondernemer

U bent ondernemer en wilt hier graag persoonlijk advies over want uw buurman heeft het ook zakelijk afgesloten! Maar u bent een ZZP’er en hij heeft een autogarage of andersom? Uit ons klantenbestand zien wij dat er heel veel onduidelijkheden zijn omtrent zakelijke tarieven en contractduur.

Laat u niet gek maken door verhalen van buren of deur aan deur verkopers. Laat uw gegevens achter en u krijgt hier persoonlijk advies over. Bent u ZZP’er en werkt u veel bij de klanten op locatie, is het dan slim om het zakelijk af te sluiten? Laat ons u hierover persoonlijk adviseren.

Heeft u een midden klein bedrijf en verbruikt u best veel en u wilt besparen om meer winst over te houden! Laat het ons weten en wij komen persoonlijk langs om uw situatie in kaart te brengen. Laat uw gegevens achter en wij adviseren u hier persoonlijk over.

Let op! Zakelijke klanten hebben minder rechten dan consumenten, dus neem een bewuste en een weloverwegen keuze hierin! Laat uw gegevens bij ons achter en wij zullen u hierover persoonlijk informeren!

Ik ben een grootverbruiker

U bent een grootverbruiker en verbruikt meer dan 10.000 kWh per jaar en het gasverbruik is ook niet mis. Elke maand ziet u een kostenpost waar u weinig invloed op kunt uitoefenen. De meest logische manier om hierop te besparen is om gunstige tarieven te onderhandelen met energieleveranciers.

Echter, u heeft een bedrijf te runnen en heeft hier weinig tijd voor! Volkomen begrijpelijk! Wij van Green Stone onderhandelt voor ondernemers met een hoog verbruik met alle Nederlandse energieleveranciers om voor u als ondernemer een gunstige prijs te bedingen.

Wij onderhandelen voor meerdere grootverbruikers waardoor wij meer bieden en energie-leveranciers ons graag als klant willen. Zo hebben wij een sterke positie en wij garanderen de laagste tarieven te realiseren voor u als ondernemer!

Kost u dit geld? Nee! Onze diensten zijn geheel kostenloos voor u als klant. Wij geloven erin dat tevreden klanten lang klant zullen blijven. Door kwaliteit te waarborgen en onze lange termijn visie te behouden komt welvaart en bekendheid vanzelf.

Menu